Európai Szociális Alap pályázata
Európai Szociális Alap pályázata - alsó banner

Pszichológiai tanácsadás online - egyéni időpont egyeztetéssel

Pszichológiai tanácsadás online

 

Gyakran halljuk, hogy a nőknek több szerepben kell helytállniuk, különböző elvárásoknak kell megfelelniük, jó anyukának, feleségnek, munkaerőnek, szüleik jó gyermekének kell lenniük. Ha a saját életedben is érzed, hogy nehezebben tudsz megküzdeni a mindennapos elvárásokkal, jól jöhet egy-egy támogató beszélgetés!

Milyen témákkal fordulhatsz hozzám? 

Munkahelyi nehézségek, munkahelyi stressz, kiégés, krízis - Ha stresszesnek éled meg a hétköznapokat a munkahelyen, érdemes figyelmet fordítani arra, hogy melyik területe, jellemzője nem működik gördülékenyen a munkádnak. Mik azok a tényezők, amik a feszültségedet okozzák? Túl sok munka? Túl kevés munka? Képességednek nem megfelelő munka? Rossz munkafeltételek, munkakörülmények? Állandó változások? Nem egyértelmű felelősségi kör? Karrierlehetőségek hiánya? Munkahelyi konfliktus? Nem kielégítő munkahelyi kapcsolatok? Rossz légkör? Nem jó kapcsolat a vezetővel? Sokáig sorolhatnám még a munkahelyi stresszorokat, de szerintem ezeket olvasva is lehetséges, hogy bólogatni kezdtél...Ha úgy érzed, túl nagy nyomás nehezedik Rád, és megoldhatatlannak tűnik a helyzet, tudd, hogy lehet pozitív kimenetele is a krízisnek! Nagyon fontos első lépés a változtatást igénylő helyzet felismerése, és a megfelelő segítség kérése!

Munka- magánélet egyensúly - Előfordulhat az is, hogy nem is a munkád jellemzője az, ami miatt nem tudsz úgy teljesíteni, ahogy szeretnél. Nem mindig, minden helyzetben tudjuk kizárni a magánéletünket a munkánkból, és fordítva. A különböző szerepelvárások miatt is előfordulhat, hogy nehézséget élünk meg a munkánk és a magánéletünk összeegyeztetésében. Ha úgy érzed, hogy akár a magánéleted hat nagy mértékben a munkádra, akár fordítva, nincs időd semmire, összefolynak a mindennapok,  érdemes foglalkoznod azzal, hogyan tudnál mindkét irányban a saját igényeid figyelembevételével jól működni. 

Szeretném levenni annak a terhét a válladról, hogy egyedül kelljen a fenti nehézségekkel is megbirkóznod. Abban szeretnék segíteni, hogy támogatással, de önerőből, a problémák azonosításával azok megoldásának irányába tudj indulni, hasznos eszközöket adni a kezedbe a stresszkezelés, kríziskezelés terén.

Babos Barbara
Munka-és szervezet szakpszichológus


A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

A regisztrációhoz kattintson a Jelentkezés gombra vagy küldjön e-mailt a jelentkezes@valtozovilagert.hu e-mail címre. Kérjük, jelezze a levélben, hogy pszichológiai tanácsadáson szeretne részt venni. Tanácsadónk e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

A szolgáltatást EFOP-1.2.9-17-2017-00016 kódszámú, „Női erő - Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén” című projekt keretében nyújtjuk.
További, jelenleg igénybe vehető szolgáltatásainkat itt találja: Programnaptár
 

Jelentkezés

Határidő: nincs megadva

lapozás a további cikkekhez

Nők a központban
Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Pannon Novum Nonprofit Kft.
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.
SOS Gyermekfalu Kőszeg
Vas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály
Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Régiofókusz Kft.
Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa
Limex Kft.
Oladi Általános Iskola
Ugrás a lap tetejére