Európai Szociális Alap pályázata
Európai Szociális Alap pályázata - alsó banner

Pszichológiai tanácsadás online - egyéni időpont egyeztetéssel

Pszichológiai tanácsadás online

 

Köszönjük érdeklődését szolgáltatásunk iránt! A tanácsadást szervezetünk EFOP-1.2.9-17-2017-00016 kódszámú, „Női erő - Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén” című projekt keretében nyújtja. Tájékoztatjuk, hogy a projekt véget ér, így a szolgáltatást jelenleg nem biztosítjuk, új jelentkezés fogadására nincs lehetőség. 
Elérhető szolgáltatásainkat, aktuális programokat a Szolgáltatásaink, valamint a Programnaptár menüpontra kattintva találja.


Gyakran halljuk, hogy a nőknek több szerepben kell helytállniuk, különböző elvárásoknak kell megfelelniük, jó anyukának, feleségnek, munkaerőnek, szüleik jó gyermekének kell lenniük. Ha a saját életedben is érzed, hogy nehezebben tudsz megküzdeni a mindennapos elvárásokkal, jól jöhet egy-egy támogató beszélgetés!

Milyen témákkal fordulhatsz hozzám? 

Munkahelyi nehézségek, munkahelyi stressz, kiégés, krízis - Ha stresszesnek éled meg a hétköznapokat a munkahelyen, érdemes figyelmet fordítani arra, hogy melyik területe, jellemzője nem működik gördülékenyen a munkádnak. Mik azok a tényezők, amik a feszültségedet okozzák? Túl sok munka? Túl kevés munka? Képességednek nem megfelelő munka? Rossz munkafeltételek, munkakörülmények? Állandó változások? Nem egyértelmű felelősségi kör? Karrierlehetőségek hiánya? Munkahelyi konfliktus? Nem kielégítő munkahelyi kapcsolatok? Rossz légkör? Nem jó kapcsolat a vezetővel? Sokáig sorolhatnám még a munkahelyi stresszorokat, de szerintem ezeket olvasva is lehetséges, hogy bólogatni kezdtél...Ha úgy érzed, túl nagy nyomás nehezedik Rád, és megoldhatatlannak tűnik a helyzet, tudd, hogy lehet pozitív kimenetele is a krízisnek! Nagyon fontos első lépés a változtatást igénylő helyzet felismerése, és a megfelelő segítség kérése!

Munka- magánélet egyensúly - Előfordulhat az is, hogy nem is a munkád jellemzője az, ami miatt nem tudsz úgy teljesíteni, ahogy szeretnél. Nem mindig, minden helyzetben tudjuk kizárni a magánéletünket a munkánkból, és fordítva. A különböző szerepelvárások miatt is előfordulhat, hogy nehézséget élünk meg a munkánk és a magánéletünk összeegyeztetésében. Ha úgy érzed, hogy akár a magánéleted hat nagy mértékben a munkádra, akár fordítva, nincs időd semmire, összefolynak a mindennapok,  érdemes foglalkoznod azzal, hogyan tudnál mindkét irányban a saját igényeid figyelembevételével jól működni. 

Szeretném levenni annak a terhét a válladról, hogy egyedül kelljen a fenti nehézségekkel is megbirkóznod. Abban szeretnék segíteni, hogy támogatással, de önerőből, a problémák azonosításával azok megoldásának irányába tudj indulni, hasznos eszközöket adni a kezedbe a stresszkezelés, kríziskezelés terén.

Babos Barbara
Munka-és szervezet szakpszichológus


A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
A regisztrációhoz kattintson a Jelentkezés gombra.
 
 

Jelentkezés

Határidő: 2021-02-18

lapozás a további cikkekhez

SOS Gyermekfalu Kőszeg
Oladi Általános Iskola
Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa
Pannon Novum Nonprofit Kft.
Vas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály
Régiofókusz Kft.
IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.
Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Nők a központban
Limex Kft.
Ugrás a lap tetejére